Det går nu att anmäla sig till CIGRE Biennial Session som arrangeras 25–30 augusti i Paris; världens största evenemang för kraftsystem. Konferensen erbjuder bland annat möjligheter att delta i gruppdiskussionsmöten och workshops, nätverka med branschkollegor och ta del av den tekniska utställningens innovationer, produkter och tjänster.

– Cigres Biennial Session i Paris utgör en dynamisk plattform för kunskapsutbyte och nätverkande. Det är ett unikt tillfälle för deltagarna att forma framtidens kraftsystem och driva branschinnovation framåt, säger Susanne Stjernfeldt på Energiforsk, ansvarig för Cigre Sverige. 

Konferensen, som äger rum mellan 25:e och 30:e augusti i Paris, lockar deltagare från över 100 länder för att delta i ett intensivt kunskapsutbyte om kraftsystem.

Konferensen samlar vanligtvis runt 9000 deltagare vilket gör den till världens största evenemang inom sitt område. Agendan, som sträcker sig över fem dagar, erbjuder en rad möjligheter för branschexperter att delta och bidra till diskussioner om framtidens kraftsystem.

Till exempel anordnar konferensen gruppdiskussionsmöten där över 800 förberedda sessionsdokument kommer att diskuteras och forma framtiden. Dessa möten möjliggör för deltagarna att bidra till och ta del av den senaste kunskapen inom området.

Utöver diskussionsmötena kommer deltagarna att ha tillgång till handledningar presenterade av Cigres 16 studiekommittéer. Dessa handledningar täcker olika ämnesområden och ger deltagarna möjlighet att fördjupa sig i intressanta områden.

Workshoppar om nya frågeställningar inom kraftsystemet kommer också att hållas under sessionen, med fokus på att dela djupgående teknisk kunskap.

De över 300 internationella företag, teknik- och tjänsteleverantörer som deltar i den tekniska utställningen kommer att visa upp sina senaste innovationer, produkter och tjänster.

En av huvudfördelarna med Cigres Biennial Session är möjligheten till nätverkande. Konferensen samlar branschkollegor från hela världen, vilket skapar en plattform för att bygga relationer och utbyta idéer.

Intervjuer och diskussioner som är tillgängliga för alla delegater kommer att sändas via Cigre TV.

För mer information och för att anmäla sig till evenemanget, besök Cigres hemsida. Anmäl dig här